Van 't Schip gelooft in een goed resultaat van PEC tegen Ajax

7 december 2018, 14:14

John van 't Schip gelooft in een goed resultaat van PEC Zwolle tegen Ajax. Ook al morsten de Amsterdammers alleen punten tegen Heracles Almelo (1-1) en PSV (3-0) en werden de overige wedstrijden eenvoudig gewonnen. "Maar je hebt altijd wedstrijden waarin dingen anders zouden kunnen gaan", aldus de trainer van de Blauwvingers.

"We willen zeker proberen om er een wedstrijd van te maken. We geloven ook dat het kan. Natuurlijk weten we dat Ajax een ploeg is met heel veel kwaliteit, maar het blijft voetbal", zegt Van 't Schip tegen RTV Oost. "We zijn zeker niet kansloos en moeten proberen gebruik te maken van de ruimtes die Ajax weggeeft. Als ze de bal verliezen, staan ze heel hoog en willen ze de bal snel heroveren. Wij moeten proberen ons daar onderuit te voetballen en dat wordt een mooie uitdaging."

Van 't Schip begroet Bram van Polen weer in de wedstrijdselectie. Na twee maanden blessureleed kan hij zaterdag zijn rentree maken. PEC beschikt tevens weer over verdediger Alessandro Tripaldelli. Tegenover de terugkeer van het duo staat de knieblessure van Gustavo Hamer, die tot aan de winterstop niet meer in actie komt. Ook Gianluca Scamacca is nog geblesseerd.

Lees ook: Ziyech en Schöne staan beiden voor hun rentree bij Ajax

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen