Ten Hag vindt PSG mooie club voor De Jong: "Als het waar is"

7 december 2018, 13:28

Erik ten Hag noemt Paris Saint-Germain een 'hele mooie' club voor Frenkie de Jong. "Als het waar zou zijn", voegt de trainer van Ajax eraan toe. Alle geruchten rondom zijn spelers vat Ten Hag in ieder geval op als een compliment voor de club.

"Iedereen weet dat de top-vijf, top-zes van Europa meerdere spelers van ons in hun blikveld hebben", zegt Ten Hag vrijdag op de wekelijkse persconferentie. "Iedere speler moet persoonlijk zijn keuze maken, maar ik denk dat het allemaal mooie clubs zijn. Alles heeft zijn voors en tegens. De speler zal er met zijn zaakwaarnemer goed over nadenken. Ik denk dat het fantastisch is voor de speler zelf, maar ook voor Ajax. Het is een compliment aan de jeugdopleiding en de ontwikkeling van spelers. Voor Ajax en de uitstraling van het Nederlands voetbal is het van belang dat dit gebeurt."

Aan Ten Hag de taak om alle geruchten binnen de spelersgroep te managen. "Het is al het hele jaar een issue. Dat is niet minder geworden, het zal misschien nog meer worden. Tot nu toe gaan we er goed mee om. Wij zijn bezig met voetballen en de volgende wedstrijd. Frenkie is daarmee bezig, net als het hele team. Er spelen ook dingen rondom andere spelers. Maar zij willen hier titels winnen, dus daar richten ze zich op. Wij moeten presteren, dat is onze eis."

Lees ook: Zaakwaarnemer De Jong stelt dat deal met PSG niet rond is

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen