Willems plots middenvelder: "De trainer ziet mij als allrounder"

7 december 2018, 10:17   Bijgewerkt: 7 december 2018, 11:01

Jetro Willems komt dit seizoen slechts mondjesmaat aan spelen toe bij Eintracht Frankfurt, maar daar komt mogelijk verandering in. Zijn trainer, Adi Hütter, heeft namelijk een nieuwe rol in gedachten voor de oud-PSV'er. Willems start zaterdag mogelijk als middenvelder als Eintracht Frankfurt het opneemt tegen Hertha BSC.

Als middenvelder maakte Willems de voorbije tijd indruk tegen Olympique Marseille (4-0) en VfL Wolfsburg (1-2). Tegen de Fransen startte hij door de afwezigheid van landgenoot Jonathan de Guzman zelfs in de basis. "Toen de trainer me een dag voor de wedstrijd vertelde dat ik op het middenveld zou spelen, was ik verbaasd. 'Op het middenveld, waarom?', dacht ik. De trainer geloofde dat ik daar zou kunnen spelen en het ging goed. De trainer ziet mij als allrounder", zegt hij tegen Bild.

Willems, die tegen Olympique Marseille verscheidene keren zijn teamgenoten vrij voor de keeper zette, wordt door het Duitse medium als nieuwe 'Spielmacher' van Eintracht Frankfurt naar voren geschoven. "Het belangrijkste is dat ik speel, waar maakt me niet uit. Ik heb geprobeerd om het goed te doen op het middenveld. Op dit moment is het een optie. Wie weet blijf ik er in de toekomst wel spelen."

Doordat hij weer wat meer aan spelen toekomt in Frankfurt, is een winters vertrek uit de Bundesliga op dit moment niet aan de orde. "Ik heb niet tegen de club gezegd dat ik wil vertrekken, in die positie zit ik niet. Op dit moment overweeg ik niet om de club te verlaten."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen