Van Beek krijgt kans: "Ik ga ervan uit dat ik mag blijven staan"

7 december 2018, 08:47

Sven van Beek rekent op een langer verblijf in de basis van Feyenoord. De verdediger profiteert van de blessure van Eric Botteghin en sindsdien liepen de Rotterdammers zes punten in op koploper PSV. "Dit is de kans waarop ik wachtte", aldus Van Beek, die tevreden is over zijn eigen optredens tegen PSV en VVV-Venlo.

"Volgens mij heb ik het goed gedaan, dus ik ga ervan uit dat ik mag blijven staan", citeert het ANP de verdediger van Feyenoord. Van Beek moest lange tijd genoegen nemen met een reserverol, omdat Giovanni van Bronckhorst koos voor het centrale duo Jan-Arie van der Heijden en Botteghin. "De trainer zei: dit is nu mijn centrum, maar jouw kans komt wel weer. Dan weet je dat je keihard aan de bak moet om jezelf weer in de picture te spelen. Niemand vindt het leuk om op de bank te zitten."

Dat Feyenoord vertrouwen heeft in Van Beek blijkt uit het recent verlengde contract. Ook de verdediger gelooft in zichzelf. "Ik ga altijd van mijn eigen kracht uit en wil niet te snel afscheid nemen van zo'n grote club als Feyenoord. Ik wist dat als ik keihard zou blijven werken, ik vanzelf m'n kans zou kunnen grijpen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen