Van Persie: "Als we zo spelen, maken we 't Barça ook lastig"

7 december 2018, 00:01   Bijgewerkt: 7 december 2018, 09:38

Robin van Persie was erg onder de indruk van het vertoonde spel van Feyenoord tegen PSV. Volgens de aanvoerder, die donderdag tegen VVV-Venlo zijn rentree maakte maar tegen PSV op de bank zat, zou Feyenoord op die manier ook FC Barcelona aan het wankelen kunnen brengen.

"Als we zo scherp spelen maken we het zelfs Barcelona moeilijk. Daar geloof ik echt in", zegt Van Persie tegen FOX Sports. Met een lach voegt hij eraan doe: "Maar dat gaan we dit jaar niet meer meemaken, misschien volgend jaar."

Van Persie genoot zondag van zijn teamgenoten. "De eerst helft speelden we fantastisch voetbal en speelden we PSV eigenlijk helemaal weg. Het was zo goed, ik heb echt genoten." Vanuit dat oogpunt was de teruggekeerde aanvoerder, die ook scoorde, ook blij met de zege van donderdag op VVV-Venlo (4-1). "Het is niet veel waard als je zo'n goede wedstrijd speelt tegen PSV, en je verliest hier punten.. Puntenverlies zou een smetje op de wedstrijd tegen PSV zijn geweest."

De komende wedstrijd die Feyenoord speelt, is zondag op het kunstgras van Emmen. Van Persie neemt later een besluit of hij afreist naar Drenthe. "Ik ben geen fan van kunstgras, maar het is hoe het is. Zaterdag bekijken we het ervoor staat en maken we een keuze."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen