Steijn: "Doet je goed als jij je eigen vlees en bloed ziet dartelen"

Steijn: "Doet je goed als jij je eigen vlees en bloed ziet dartelen"

6 december 2018 – Hoewel Maurice Steijn met VVV-Venlo kansloos was op bezoek bij Feyenoord (4-1), was het toch een bijzondere avond voor hem. Hij liet zijn zoon Sem Steijn (17) debuteren in de Eredivisie. "Dat maakt je erg trots", zegt Steijn senior over de vuurdoop van zijn zoon, die gehuurd wordt van ADO Den Haag. "Een mooi moment als je als vader zijnde je zoon ziet debuteren in De Kuip", vertelt Steijn aan FOX Sports. "Jammer dat het dan bij een 4-1 achterstand is. Maar het doet je natuurlijk goed als jij je eigen vlees en bloed op het veld ziet dartelen tussen alle grote mannen."

Vanwege personele problemen was er ook het debuut voor Simon Janssen en Evert Linthorst, die zelfs in de basis startte. "Het moment was daar. We misten veel mensen en die jongens doen het goed op de trainingen. Dat moet je soms ook belonen met een mooi moment in De Kuip."

Over het vertoonde spel van zijn ploeg was Steijn ontevreden. "Ik vond ons aan de bal slordig, met weinig overtuiging en zelfvertrouwen. We schopten de bal of uit, of naar de tegenstander. Desalniettemin gaven we weinig weg. Ik denk dat we twee goals zomaar weggaven. Dan sta je 2-0 achter en wordt het een hele lastige avond."

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. dinsdag 20 augustus 2019

  2. maandag 19 augustus 2019