Van Bronckhorst: "Er is meer dynamiek en spelvreugde"

6 december 2018, 22:28

De duels met PSV en VVV-Venlo hebben Feyenoord goed gedaan. Behalve dat de Rotterdammers zes punten inliepen op de Eredivisie-koploper, zag Giovanni van Bronckhorst zijn ploeg ook sprongen maken. "We hebben grote stappen gezet", aldus de trainer na afloop van het inhaalduel met VVV (4-1).

"Als je ziet hoe we nu spelen ten opzichte van een paar weken geleden....", geeft Van Bronckhorst aan bij FOX Sports. "Er zit nu meer dynamiek en spelvreugde in de groep." Dankzij de zeges van afgelopen dagen houdt Feyenoord PSV en Ajax in het vizier. "We blijven afhankelijk van de teams die boven ons staan. Als we elke week drie punten halen, kan het nog spannend worden. Er is nog een lange weg te gaan."

Van Bronckhorst vond de zege op VVV 'dik en dik' verdiend. "Als we iets nauwkeuriger waren geweest, had de score hoger kunnen zijn. Al met al ben ik tevreden met de intentie die we hadden", zegt de oefenmeester, die de teruggekeerde Robin van Persie zeventig minuten liet spelen. "Dit was de max voor hem. Het hangt van morgen af, maar de intentie is om hem mee te nemen naar FC Emmen."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen