De Nooijer kreeg een aanbod vanuit het Midden-Oosten

6 december 2018, 21:44

Gerard de Nooijer kon volgens eigen zeggen FC Dordrecht verruilen voor een club uit het Midden-Oosten. Maar de inmiddels ontslagen trainer respecteerde zijn contract aan De Krommedijk en bleef. De Nooijer reageert daarmee op Dordrecht-directeur Hans de Zeeuw, die stelde dat de trainer zijn contract wilde inleveren.

"In juni werd ik gebeld. Ik kón weg, dat is iets anders dan willen. Omdat ik het jaar daarvoor goed gepresteerd had met FC Dordrecht", vertelt De Nooijer aan RTV Rijnmond. Volgens hem was er nog meer interesse vanuit het buitenland. "Maar dit aanbod uit het Midden-Oosten was heel concreet. Ik heb alles uitgelegd richting FC Dordrecht."

Binnen Dordrecht waren De Zeeuw en manager technische zaken Peter Drijver op de hoogte van de belangstelling, aldus De Nooijer. "Het is iets van acht, negen maanden geleden. Ik kon weg, maar wilde niet weg. Ik had nog een contract. Zij (Dordrecht, red.) vroegen vijftig- tot zestigduizend euro. Die club wilde dat niet betalen. Toen heb ik gezegd: dan blijf ik. Waarom moet je dit openbaar maken? Dit heeft niets met mijn ontslag te maken."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen