Van Persie is tegen VVV-Venlo terug in de basis van Feyenoord

Van Persie is tegen VVV-Venlo terug in de basis van Feyenoord

6 december 2018 – Robin van Persie is terug in het elftal van Feyenoord. De aanvoerder heeft donderdagavond een basisplaats voor het thuisduel met VVV-Venlo, dat meerdere personele problemen kent. Daarnaast vervangt Calvin Verdonk de geschorste Tyrell Malacia. Verder houdt Giovanni van Bronckhorst vast aan dezelfde spelers die zondag startten tegen PSV.Van Persie moest de voorgaande drie wedstrijden (Heracles Almelo, FC Groningen en PSV) laten schieten vanwege een spierblessure. Tijdens de topper tegen PSV zat de captain wel op de bank, maar maakte hij geen minuten. Van Persie staat in de spits als vervanger van de nu geblesseerde Nicolai Jørgensen.

Personele problemen VVV-Venlo
VVV-Venlo kent met Evert Linthorst (18) een basisdebutant. De Venlonaar speelt op het middenveld, waar VVV Danny Post (hamstringblessure), Peter van Ooijen (schorsing) en Johnatan Opoku (achillespeesblessure) mist. Opoku zit nog wel op de bank. Daarnaast is Ralf Seuntjes vandaag (donderdag) ziek afgehaakt. Daarom staat Martin Samuelsen in de basis.

Feyenoord en VVV-Venlo trappen om 20.00 uur af in De Kuip, waar begin november het licht uitviel en het duel direct na de aftrap werd gestaakt.

De opstellingen
Feyenoord:
Bijlow; St. Juste, Van Beek, Van der Heijden, Verdonk; Clasie, Toornstra, Vilhena; Berghuis, Van Persie, Larsson
VVV-Venlo: Unnerstall; Rutten, Promes, Röseler, Borgmann; Linthorst, Van Bruggen, Susic; Samuelsen, Mlapa, Grot

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. dinsdag 20 augustus 2019

  2. maandag 19 augustus 2019