Vreugde in Ajax-appgroep: "Klaas-Jan en Dusan heel luidruchtig"

6 december 2018, 16:48

Dat PSV zondag verloor van Feyenoord, was uiteraard goed nieuws voor Ajax. De Amsterdammers zagen de achterstand op de koploper zodoende slinken tot twee punten en hebben de titelkansen zien toenemen. Noussair Mazraoui is er blij mee.

De rechtsback werd donderdag verkozen tot Speler van Maand in de Eredivisie en kijkt zodoende terug op een goede week. Hij was blij dat PSV zondag verloor in Rotterdam. "Ik heb de tweede helft gekeken", zegt de rechtsback tegen FOX Sports.

Het ging, toen bleek dat PSV het niet ging redden tegen Feyenoord, behoorlijk los in de WhatsApp-groep van de Ajax-selectie. "Toen het 2-0 stond was het nog rustig in de groep, omdat PSV vaker in de laatste minuten alsnog wist te winnen. Daardoor was het nu rustig tot het eindsignaal, maar toen waren we wel blij. Iedereen was blij dat PSV punten verspeelde dus daar zat wel ontlading bij. Klaas-Jan en Dusan waren het luidruchtigst. Ik weet niet of ik kan herhalen wat ze in de groep zeiden, maar we waren heel blij", lacht de Marokkaan.

Lees ookTagliafico Speler van de Maand

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen