Pelé vindt zichzelf beter dan Messi: "Hij kan maar één kunstje"

6 december 2018, 16:06

Mensen die Lionel Messi de beste voetballer aller tijden vinden, zijn volgens Pelé niet serieus te nemen. De Braziliaanse oud-topvoetballer, die vijf keer de Gouden Bal won, is niet bepaald onder de indruk van de Argentijn.

Eerder lieten Xavi en Andrés Iniesta nog weten dat ze Messi de beste speler ooit vonden. "Gek vind ik dat niet", reageert Pelé tegenover Folha de S.Paulo. "Het is ook een kwestie van smaak", aldus de 78-jarige Braziliaan, die zichzelf hoger aanslaat dan Messi. "Er zijn mensen die vinden dat Messi de beste aller tijden is. Maar hoe kun je iemand die goed kan koppen en tweebenig is nou vergelijken met iemand die slechts één voet heeft, maar één kunstje kan en niet kan koppen?"

"Om iemand met mij te kunnen vergelijken, moet de speler tweebenig zijn en ook goed kunnen koppen", vindt de Braziliaan die drie keer het WK won. "Voor mij was Maradona één van de beste spelers we ooit hebben gehad. Beter dan Messi, veel beter. En er waren ook Beckenbauer en Cruijff. Geweldige spelers ook."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen