Fraser heeft belangrijk trio Drenthe, Vriends en Rayhi weer terug

6 december 2018, 15:23

Goed nieuws voor Sparta Rotterdam: de lappenmand op Het Kasteel is deze week flink leeggelopen. Royston Drenthe, Bart Vriends en Mohamed Rayhi keren weer terug bij de Rotterdammers en met hen hoopt trainer Henk Fraser tegen Almere City weer op de eerste zege sinds drie wedstrijden

"Die jongens hebben wel een bepaald niveau, waardoor je op de training al merkt dat we heel blij zijn met hun terugkeer. Of ze alledrie gaan starten moeten we nog even bekijken, maar zoals het er nu naar uit ziet kunnen we in ieder geval een beroep op ze doen", vertelt Fraser tegenover RTV Rijnmond over de terugkeer van het trio.

Fraser weigerde echter te spreken over een crisis, omdat er al drie keer op rij niet gewonnen werd. "Wij kijken altijd naar de context. NEC-uit is een pittige wedstrijd en na Go Ahead-Jong PSV kan ik jullie met die wedstrijd ook om de oren slaan. Een punt was het maximaal haalbare", doelde hij op de kritische media. Sparta speelde doelpuntloos gelijk, terwijl Kowet pijnlijk onderuit ging. "Alleen Helmond Sport-uit (3-0, red.) hebben we een wanprestatie geleverd."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen