Ranieri ontroerd door applaus van Leicester- en Fulham-fans

6 december 2018, 10:58

Claudio Ranieri vond zijn terugkeer bij Leicester City woensdagavond bijzonder. De oefenmeester keerde met Fulham terug in het stadion waar hij enkele jaren geleden de grootste stunt van dit decennia neerzette met het kampioenschap en kreeg een warm onthaal van de supporters. "Het was een emotionele avond voor me, toen fans van Leicester én Fulham applaudisseren."

Dat vertelde de coach tijdens de persconferentie na het 1-1 gelijke spel van zijn ploeg in de Premier League. "Ik voelde in het begin alle emoties", noemde de Italiaan over zijn terugkeer. "Ik heb dag gezegd tegen sommige spelers en daarna heb ik me geconcentreerd op mijn werk."

Uiteindelijk vertrok hij met een punt bij zijn oude werkgever. "Beide ploegen kregen kansen, een gelijkspel is prima. Een punt is beter dan niets", vindt de coach. "Ik ben wel tevreden met ons optreden. We maakten alleen een paar fouten, maar elk goed team maakt fouten. Op dit moment wordt dat nog afgestraft, maar op korte termijn gaan we zeker wedstrijden winnen."

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen