Mourinho: "United niet vergelijkbaar met tijd van Van Nistelrooij"

6 december 2018, 08:45   Bijgewerkt: 6 december 2018, 11:07

José Mourinho heeft flink uitgehaald naar de kwaliteiten van zijn spelersgroep. Na het 2-2 gelijkspel tegen Arsenal oordeelde de coach dat de inzet van zijn team naar wens was, maar dat zijn elftal gewoon bepaalde kwaliteiten mist. "We moeten deze ploeg niet vergelijken met de tijd toen Roy Keane, Ruud van Nistelrooij en Nemanja Vidic nog speelden", vond de Portugees.

Met Romelu Lukaku en Paul Pogba op de bank speelde Manchester United woensdagavond gelijk. Mourinho zag in elk geval genoeg passie bij zijn elftal. "Ik ben blij dat we met onze ziel en zaligheid speelden, maar we vormden geen eenheid", zag Mourinho, die zag dat de foutjes achterin meteen werden afgestraft. "Zelfs op de bank voelden we een bepaalde paniek als de bal in de verdediging terecht kwam. We betalen weer de tol voor de fouten die we maken."

Hoewel Manchester United nog altijd niet veel dichterbij de bovenste vier is gekomen, weigerde Mourinho om negatief te zijn. "We hebben vier wedstrijden op rij niet verloren", counterde de Portugees. "Slechte resultaten? Ja, maar we hebben dus ook niet verloren."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen