Steijn was de afgelopen zomer dicht bij overgang naar Feyenoord

6 december 2018, 07:51

Maurice Steijn was afgelopen seizoen dichtbij een overgang naar Feyenoord, maar uiteindelijk kwam de transfer niet rond. De coach verlengde vervolgens zijn contract met twee jaar bij VVV-Venlo, waardoor een overgang naar De Kuip – om daar als veldtrainer aan het werk te gaan naast Giovanni van Bronckhorst – er voorlopig niet inzit. "We hebben elkaar een hand gegeven en ik gun Feyenoord nog steeds het beste."

Dat vertelt Steijn tegenover De Telegraaf. "Het werken bij een topclub als Feyenoord, inclusief de combinatie met Europees voetbal, leek me ook interessant. Daarbij ben ik heel transparant geweest. VVV was overal van op de hoogte", legt de coach uit. Uiteindelijk kwam het echter niet rond. "Nee en dat kan in het voetbal. No hard feelings."

Dat betekent overigens niet dat er geen optie is dat Steijn in de toekomst alsnog werkzaam gaat zijn in Rotterdam-Zuid. "Ik heb prima contact gehad met Martin van Geel, Giovanni van Bronckhorst en Jan de Jong", aldus Steijn. "Van beide kanten is er geen probleem gemaakt. Ik vind Feyenoord nog steeds een schitterende club. Wie weet wat er in de toekomst gebeurt…''

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen