Gisteren gemist: Chelsea verliest, blamage Lyon en winst Barça

6 december 2018, 00:30   Bijgewerkt: 5 december 2018, 23:57

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op woensdag 5 december.

Liverpool toont karakter, Chelsea geeft voorsprong volledig weg

In de Premier League heeft Liverpool met de nodige moeite en veerkracht gewonnen bij Burnley. Met Virgil van Dijk in de basis keek de ploeg van Jürgen Klopp na een uur spelen tegen een achterstand aan, maar wist het snel het tij te keren. Bij Chelsea gebeurde juist het tegenovergestelde, want op bezoek bij Wolverhampton werd een voorsprong razendsnel omgedraaid in een nederlaag.

Spurs profiteert van gelijkspel tussen United en Arsenal

In een enerverend duel hebben Manchester United en Arsenal met 2-2 gelijkgespeeld. De gasten uit Londen kwamen twee keer op voorsprong, maar zagen de mannen van José Mourinho net zo vaak snel een gelijkmaker produceren. Op Wembley deed Tottenham Hotspur goede zaken, want het had geen kind aan Southampton: 3-1.

B-keus Barça bekert met Cillessen zonder centje pijn door

Zonder zich ook maar een moment te hoeven inspannen, heeft FC Barcelona een ticket geboekt voor de volgende ronde van de Copa del Rey. Het duel in Camp Nou tegen Cultural was na de 0-1 overwinning uit de heenwedstrijd stiekem al een formaliteit. In Catalonië moest Jasper Cillessen toch vissen.

Lyon blameert zich met Memphis en Tete tegen laagvlieger

Olympique Lyon heeft in de Franse competitie een pijnlijke thuisnederlaag geleden tegen Stade Rennes. Met Memphis Depay en Kenny Tete in de basis werd er op eigen veld met 0-2 verloren dankzij twee snelle doelpunten vlak voor rust. Door de nederlaag verzuimt Lyon om een sprong op de ranglijst te maken, terwijl Rennes dat juist wel deed door maximaal toe te slaan uit de spaarzame kansen die het kreeg.

Wederom puntverlies in Ligue 1 voor kansenmissend PSG

Het zijn niet de beste dagen voor Paris-Saint Germain. De ongenaakbare Parijzenaren wonnen de eerste veertien wedstrijden in de competitie, maar verspeelden woensdag voor de tweede keer in vier dagen punten. Het gat met de nummer twee is desondanks met veertien punten aanzienlijk te noemen.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen