Supporters Groningen hopen op Robben en starten acties

Supporters Groningen hopen op Robben en starten acties

5 december 2018 – Als het aan de supportersgroepen en sponsoren van FC Groningen ligt, keert Arjen Robben deze zomer terug bij de club waar het allemaal begon. Om dit te bewerkstelligen, worden er verschillende acties op touw gezet om de oud-international naar het noorden te halen.John de Jong, voorzitter van de supportersvereniging van FC Groningen, laat aan RTV Noord weten om wat voor acties het gaat. "Dat zullen acties zijn waarmee wij hopen dat het zo'n groot bereik heeft dat Arjen het in München mee gaat krijgen." De Jonge hoopt dat Robben ziet dat Groningen hem niet vergeten is.

In een gepubliceerde brief wordt Robben gevraagd om 'zijn hart te volgen.' "Arjen is natuurlijk een icoon van de jeugdopleiding en zijn terugkeer zal een boost geven aan iedereen die Groningen een warm hart toedraagt. Het zou prachtig zijn als we nog één of twee seizoenen van hem kunnen genieten", aldus De Jonge.

Afgelopen zondag liet Robben weten dat hij na tien jaar voetballen bij Bayern München vertrekt uit Duitsland. Of hij nog doorgaat en waar hij eventueel zijn carrière een vervolg zou willen geven, liet de 34-jarige in het midden.

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. maandag 27 mei 2019

  2. zondag 26 mei 2019

  3. zaterdag 25 mei 2019