Vermeij baalt van reserverol: "Dat vind ik erg zonde"

Vermeij baalt van reserverol: "Dat vind ik erg zonde"

5 december 2018 – Vincent Vermeij moet het bij Heracles Almelo dit seizoen voornamelijk doen met minuten in het tweede elftal. De spits ziet dat Adrian Dalmau de voorkeur krijgt en weet niet waarom. "Daar probeer ik zelf ook achter te komen."De teller staat dit seizoen slechts op zeven invalbeurten en van enige verbetering op het gebied van speelminuten lijkt nog geen sprake. Vermeij laat in gesprek met FOX Sports weten dat hij baalt van zijn rol als bankzitter. "Ik maak mijn minuten voornamelijk in het tweede elftal en dat gaat best goed, maar ik maak natuurlijk te weinig minuten in het eerste. Dat vind ik erg zonde."

Sinds de komst van spits Dalmau is Vermeij niet de eerste keus in Almelo. "Het is jammer dat ik niet de voorkeur heb gekregen aan het begin van het seizoen", klinkt het ietwat verbaasd. "Waar dat precies aan ligt weet ik niet. Daar probeer ik zelf ook achter te komen."

Waar geregeld spelers bij de eerste de beste wedstrijd op de bank schreeuwen om een vertrek, is Vermeij daar niet mee bezig. "Het heeft nu nog geen prioriteit voor mij om verder te kijken."

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. donderdag 23 mei 2019

  2. woensdag 22 mei 2019