Verhaegh krijgt eindelijk weer een kans: "Hier hoop je op"

5 december 2018, 16:06

Paul Verhaegh kan zich zeer waarschijnlijk gaan verheugen op zijn eerste speelminuten van dit seizoen bij VfL Wolfsburg. De rechtsback zat tot dusver elk duel op de bank, maar lijkt zich te mogen verheugen op een basisplaats  komend weekend, door de schorsing van concurrent William. "Dit is de kans waar je natuurlijk op hoopt", vertelt hij.

Tegenover Kicker gaat hij in op zijn situatie bij VfL Wolfsburg. Anders dan Jeffrey Bruma - die niet eens bij de wedstrijdselectie zit - reist Verhaegh wel elk duel mee, maar minuten maakte hij nog niet. "Hopelijk verandert dat zaterdag tegen Hoffenheim", aldus 35-jarige Nederlander, die nog niet direct naar andere opties wil kijken.

"Ik ben geen 21 meer. Ik heb familie, mijn kinderen gaan hier naar school. Ik zet gewoon door", aldus Verhaegh, die hoopt zich komend weekend te kunnen laten zien. Collega William kon namelijk ook zeker niet altijd overtuigen. "Maar de beslissingen van de coach moet ik accepteren. Al ben je nooit helemaal tevreden als je niet speelt."

Vorig seizoen stond de routinier nog vrijwel elk duel in de basis. Voor collega Bruma geldt hetzelfde, hij liet wel al weten graag een oplossing te willen in de winterstop. Wout Weghorst, de derde Nederlander in de selectie, heeft wel een basisplaats. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen