Sneijder bedankt Modric voor zijn woorden na winst Gouden Bal

5 december 2018, 15:40

Wesley Sneijder heeft Luka Modric bedankt voor de mooie woorden die hij sprak na het winnen van de Gouden Bal. De Kroatische middenvelder won die award en droeg hem vervolgens op aan de spelers die de laatste decennia de prijs níet pakten, door de geweldige prestaties van Lionel Messi en Cristiano Ronaldo. Naast Xavi, Andrés Iniesta viel daarbij ook de naam van Wesley Sneijder.

"Het feit dat je de Ballon d'Or opdraagt aan andere spelers, onder wie ikzelf, toont aan hoe groot en bescheiden je bent", schrijft Sneijder op zijn Instagram-pagina richting de Kroatische winnaar. "Je hebt het volledig verdiend om te winnen, gefeliciteerd."

Modric was na het winnen van zijn prijs blij. "Maar deze prijs is voor iedereen die hem óók had verdiend." Door de aanwezigheid van Messi en Ronaldo gebeurde dat voor het laatst in 2007, toen Kaka er met de eer vandoor ging. Sneijder was in 2010 voor zichzelf het meest dichtbij, toen hij met Inter de Champions League en haalde de WK-finale (net als Modric), maar zat destijds niet eens bij de beste drie. Xavi en Iniesta stonden wel op het podium.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen