Van Bronckhorst beschikt over Van Persie en Clasie tegen VVV

5 december 2018, 14:40

Giovanni van Bronckhorst vindt dat Feyenoord nog niet helemaal terug is in de titelstrijd. Daarvoor is het gat met koploper PSV, dat afgelopen weekend wel werd verslagen, nog te groot. Wel is de coach blij dat zijn ploeg is ingelopen. "Het begin is gemaakt", aldus de strijdbare oefenmeester in aanloop naar het treffen met VVV-Venlo. Voor die ontmoeting kan hij beschikken over Robin van Persie en Jordy Clasie

Donderdagavond stroomt De Kuip weer vol, ditmaal voor de inhaalwedstrijd tegen de Limburgse ploeg. Het koste Feyenoord zondag bijzonder veel kracht om PSV te verslaan en vooral de wijze waarop, toch was er naast de blessure van Nicolai Jørgensen ook goed nieuws voor Van Bronckhorst. "Hij zit bij de selectie en gaat minuten maken", verzekerde de coach tijdens de persconferentie, geciteerd door RTV Rijnmond. Ook het inzetten van Dylan Vente ziet 'Gio' als een goede optie.

Verder liet hij weten dat Jordy Clasie, die uitviel met wat duizeligheid, kan starten tegen VVV-Venlo. Ook Renato Tapia is beschikbaar voor Van Bronckhorst. De middenvelder werd afgelopen weekend gepasseerd en lijkt laag in de pikorde te staan bij Feyenoord. Dat is niet per se het geval. "Zondag hadden we meer aan Yassin Ayoub vanwege de manier van druk zetten", aldus de trainer over zijn tactische keuze.

Eric Botteghin is nog altijd afwezig bij Feyenoord, al gaat het wel steeds beter met de Braziliaanse verdediger. Ook zonder hem heeft Van Bronckhorst vertrouwen in een goed resultaat donderdagavond. "Je merkt wel wat het met een groep doet. PSV staat niet voor niks bovenaan en biedt goed weerstand in de Champions League. Als je zo kunt presteren, is het ook een bevestiging voor mijn spelers."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen