Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

'Gestrafte Summerville op weg naar verhuur in Dordrecht'

'Gestrafte Summerville op weg naar verhuur in Dordrecht'

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

5 december 2018 – De veelbesproken Crysencio Summerville wordt na de winterstop zeer waarschijnlijk verhuurd aan FC Dordrecht. De jeugdspeler van Feyenoord werd eerder deze week fors gestraft voor een incident met ploeggenoot Mats Knoester en wordt mede daarom zes maanden bij De Schapenkoppen gestald.

Dat meldt RTV Rijnmond althans. De transfer is overigens nog niet helemaal rond, want er moet nog wel een gesprek komen tussen FC Dordrecht en de zeventienjarige aanvaller. Naast een verplichte verhuurbeurt - die dus vermoedelijk in Dordrecht plaatsvindt - kreeg Summerville een taakstraf, boete en werd hij tot en met 1 januari geschorst. Daarnaast willen de Rotterdammers hem mentale begeleiding geven.

Mocht de huurtransfer inderdaad rondkomen, dan is Summerville al de derde zekere versterking voor de nummer achttien van de Eerste Divisie. Eerder werden ook Adam Phillips (20) en Simon Power (20) vanaf komende winter al vastgelegd: zij komen op huurbasis over van Norwich City. Mogelijk komt daar zelfs nog een derde huurling bij voor de ploeg die na de winterstop ook nog een nieuwe trainer zal krijgen na het ontslag van Gérard de Nooijer.

Lees ook:
Feyenoord straft misdragende Summerville met vier sancties
Door Feyenoord bestrafte Summerville gaat door het stof

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd