Guardiola ziet dat City nooit kan ontspannen en wil onderzoek

5 december 2018, 09:48

Voor Pep Guardiola was de overwinning op Watford wederom de bevestiging dat er in de Premier League altijd het maximale wordt gevraagd. Hoewel Manchester City op een comfortabele 0-2 voorsprong stond, werd het door een aansluitingstreffer van Abdoulaye Doucouré toch nog spannend. "In de laatste minuten kregen ze nog kansen, de laatste vijf minuten waren ze beter dan wij."

Dat vertelde de coach tijdens de persconferentie na het duel. "Je kunt nooit ontspannen in de Premier League", wist de Catalaan, die verder wel tevreden was over het optreden van zijn ploeg. "We waren agressief, wonnen veel duels. In de eerste helft hadden zij een grote kans, maar wij hadden er nog veel meer."

Onderzoek

Verder ging de coach ook in op de beschuldigingen aan het adres van zijn club. Volgens een verhaal uit Football Leaks zou de club in de mist zijn gegaan met de Fair Play-regels, wat zelfs kan leiden tot Europese uitsluitingen. Guardiola hoopt dat het onderzoek snel plaatsvindt. "Dan weten we of we iets fout hebben gedaan. Pas als blijkt dat dat niet zo is, zullen de mensen er niet meer over praten."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen