PSV is bereid overbodige Ramselaar en Isimat-Mirin te laten gaan

5 december 2018, 07:35   Bijgewerkt: 5 december 2018, 09:29

PSV is bereid om spelers zonder toekomstperspectief te laten vertrekken in de winterstop. Dat betekent dat Nicolas Isimat-Mirin, Bart Ramselaar en Ramon Lundqvist in januari vermoedelijk voor een vertrek staan uit Eindhoven. Daar tegenover staat waarschijnlijk wel de komst van de jonge Amerikaan Richard Ledezma (18), die Jong PSV komt versterkingen. Met hem is inmiddels een mondelinge overeenkomst bereikt.

Dat weet het Eindhovens Dagblad althans. Isimat-Mirin raakte net als Bart Ramselaar onder Mark van Bommel op het tweede plan. En omdat PSV is uitgeschakeld in Europa en de KNVB Beker, is het aantal duels dat de Eindhovenaren gaan spelen na de winterstop beperkter dan daarvoor en op dit moment komt het duo al amper aan de bak. Een vertrek betekent overigens zeker niet gratis: het trio heeft een doorlopend contract en er zal dus wel een bedrag voor hen op tafel moeten komen. Volgens BN/De Stem wilde NAC Breda Ramselaar graag huren, maar wil PSV hem alleen verkopen.

Ledezma maakte afgelopen zomer tijdens een stage een goede indruk, maar mag pas een contract tekenen vanaf zijn achttiende verjaardag. Die vierde hij in september, waardoor komende winter het eerste moment is waarop hij de transfer kan afronden. Mogelijk staat er tegenover de komst van Ledezma nog het tijdelijke vertrek van enkele talenten, maar het is volgens het ED nog onbekend welke spelers er verhuurd mogen worden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen