Ranieri verwacht dat weerzien met Leicester emotioneel wordt

4 december 2018, 18:30   Bijgewerkt: 4 december 2018, 18:37

Claudio Ranieri neemt het woensdag met Fulham op tegen Leicester City, de club waarmee hij in 2016 de Engelse landstitel veroverde. De 67-jarige Italiaan verwacht dat het een emotioneel weerzien wordt. Eind oktober overleed bij een helikoptercrash Vichai Srivaddhanaprabha, de eigenaar met wie Ranieri in zijn Leicester-jaren samenwerkte.

"Nu de voorzitter is overleden, is het sprookje afgelopen. Maar de herinneringen en de prestatie zijn blijvend. Ik ben erg verdrietig door wat er is gebeurd, maar het leven gaat door", aldus Ranieri op de persconferentie in aanloop naar het duel van woensdag. "Het wordt anders dan anders. Iedere keer dat ik een van mijn oude teams tegenkom - en dat zijn er inmiddels veel - dan is dat emotioneel. En Leicester is de club die mijn dromen heeft waargemaakt."

Ranieri verwacht dat het weerzien met Leicester vreemd zal aanvoelen. "Het zal erg emotioneel zijn, maar dat is oké. Dat hoort bij het voetbal. Het zal mooi worden, maar daarna moeten we voor de winst gaan."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen