Klopp vindt dat hij terecht is bestraft: "Daarom zijn er regels"

4 december 2018, 16:56   Bijgewerkt: 4 december 2018, 17:02

Jürgen Klopp begrijpt dat de Engelse voetbalbond hem heeft bestraft voor de veldbestorming na het winnende doelpunt van Liverpool in de Merseyside-derby tegen Everton. De Duitse trainer heeft een boete van negenduizend euro en een waarschuwing gekregen voor zijn gedrag in de absolute slotfase van het Premier League-duel. "Het is absoluut oké", zegt Klopp over de opgelegde straf.

Op de persconferentie in aanloop naar het competitieduel met Burnley vertelt Klopp dat hij zichzelf even niet in de hand had toen Divock Origi diep in de blessuretijd de 1-0 maakte. "Maar als iedereen dat iedere week zou doen... Daarom zijn er regels. Als je je daar niet aan houdt, dan krijg je een boete. Daar heb ik geen probleem mee, zo hoort het te zijn."

"Het is veertien jaar geleden dat ik dat voor het laatst heb gedaan", zegt hij over de veldbestorming. "Ik kan nu zeggen dat het niet weer zal gebeuren, want ik weet nu dat het nog in me zit. Het was echt heel lang geleden dat het voor het laatst gebeurde. Het was op dat moment heel speciaal, maar ik heb er geen problemen mee om de boete te betalen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen