NEC gaat aanstellen van vervanger Oversier niet overhaasten

4 december 2018, 18:11

NEC gaat in alle rust op zoek naar een vervanger voor Remco Oversier. Hoewel de winterse transferperiode al voor de deur staat, is het voor de eerstedivisionist geen must om voor die periode een vervanger voor de vertrokken technisch directeur aan te trekken. Vooralsnog worden zijn taken overgenomen door respectievelijk Jack de Gier, technisch commissaris Leen Looyen, manager scouting Nick Kersten, Iddo Roscher en Dominique Scholten.

Dat schrijft De Gelderlander. NEC gaat pas op zoek naar een opvolger voor Oversier, als het het technisch beleid opnieuw heeft opgesteld. Dat is opmerkelijk, aangezien Oversier en NEC juist uit elkaar gingen omdat elkaars visie niet overlapte. Pas als de toekomstvisie is uitgewerkt, gaat algemeen directeur Wilco van Schaik een opvolger zoeken voor de vertrokken 'td'.

"We hebben genoeg mensen en kwaliteiten om deze transferwindow af te handelen", laat Van Schaik tegenover hetzelfde medium weten over de komende transferperiode. "We hoeven ook niet vol de transfermarkt op zoals in de zomer. De winter is altijd rustiger. We laten ons niet opjagen. Het kan een maand of zo maar zeven maanden duren. Het gaat ons erom dat de technisch directeur past bij de visie van NEC."

Lees ook:

- NEC en technisch directeur Oversier zijn per direct uit elkaar

- Oversier over vertrek: "Voor mij en NEC was doorgaan niet goed"

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen