Keizer tevreden met derde zege op rij bij Sporting Portugal

4 december 2018, 11:27

Marcel Keizer is tevreden met het optreden van zijn ploeg op bezoek bij Rio Ave. Na een overwinning in de Portugese beker, Europa League volgde maandagavond ook de eerste competitiezege. "Ik heb veel respect voor mijn spelers die na de lange reis vanuit Qarabag nu dit weer laten zien", loofde hij het spel van zijn ploeg.

Op de clubsite van Sporting Portugal ging hij in op de 1-3 winst. Eerder werden Lusitano FC (1-4)e en Qarabag (1-6) al verslagen. "Ik ben zeer tevreden, maar weet ook zeker dat het beter kan. We moeten de ruimtes kleiner maken, al had dat ook met de kwaliteit van Rio Ave te maken. Je moet wel realistisch voetballen."

Ook middenvelder Bruno Fernandes is blij met de ontwikkeling die zijn ploeg heeft doorgemaakt. "We hebben goede spelers en de manier waarop we nu spelen, brengt de kwaliteiten het beste in ons naar boven", vond hij. "Dat we hebben we in elke wedstrijd gezien. Ook tegen Rio Ave was ons niveau erg hoog."

Keizer staat met Sporting door de zege op de tweede plaats in de Portugese competitie, slechts twee punten achter FC Porto. Na drie uitwedstrijden mag de oefenmeester zich opmaken voor vier thuisduels: achtereenvolgend Aves, Vorskla Poltava (Europa League), Nacional (competitie) en Rio Ave (beker) komen op bezoek in Lissabon.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen