Mbappé looft Frenkie de Jong: "Hij is welkom in Parijs"

4 december 2018, 11:03

Kylian Mbappé is zwaar onder de indruk van Frenkie de Jong. De winnaar van de Raymond Kopa Trofee heeft zijn lof geuit over de Ajacied en heeft de middenvelder zelfs aangeboden om naar Paris Saint-Germain te komen. "Ik heb even met hem gepraat, want hij zou veel voor ons kunnen betekenen in Parijs", liet hij weten over een ontmoeting die plaatsvond na Nederland - Frankrijk.

Dat vertelde Mbappé tegenover France Football. "Zijn spelinzicht waarmee hij door de linies dribbelt, maakt hem erg waardevol. Ook kan hij nog ballen veroveren", looft de snelle aanvaller collega-voetballer De Jong. "Om eerlijk te zijn: hij is welkom in Parijs."

Met name in de onderlinge wedstrijden tegen Frankrijk namens het Nederlands elftal maakte De Jong veel indruk op de winnaar van de Gouden Bal voor talenten. "Hij heeft veel indruk gemaakt in die ontmoetingen", aldus Mbappé. Het Nederlands elftal verloor in Parijs nog (2-1), maar nam revanche in De Kuip (2-0), waardoor Oranje de winnaar in de Nations League-groep werd.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen