Hertog officieel benoemd tot opvolger Keizer bij Al-Jazira

4 december 2018, 10:42

Damien Hertog is officieel de opvolger van Marcel Keizer. De man die naar Al-Jazira vertrok als assistent, heeft in zijn interim-periode een dusdanig goede indruk gemaakt dat hij benoemd is tot hoofdcoach als opvolger van de naar Sporting Potugal vertrokken Keizer. Dat heeft diens werkgever officieel bekend gemaakt.

Als Hertog met zijn ploeg wint van AL Dhafra dinsdagmiddag, komt hij aan kop van de hoogste afdeling van de Verenigde Arabische Emiraten. Al Ain en Sharjah zijn met 28 punten respectievelijk de nummers twee en één van de competitie, Al-Jazira heeft vooralsnog 25 punten. De oud-voetballer was eerder werkzaam als assistent bij APOEL Nicosia van oud-Feyenoorder Mario Been. Het duo werd echter al na zes weken ontslagen.

"Ik had een goed gevoel bij Marcel en dacht zeker dat hij mij verder zou kunnen brengen als trainer. Dat was een reden om met hem mee te gaan", aldus Hertog, die desondanks nog altijd geniet van zijn avontuur in de VAE, enkele weken geleden. Ook het niveau viel hem niet tegen. "Ik denk dat we in het rechterrijtje van de Eredivisie mee zouden spelen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen