NAC-keeper Van Leer weet het niet meer: "Het is één voor twaalf"

4 december 2018, 10:17

De moedeloosheid en paniek bij NAC Breda is toegeslagen. Doelman Benjamin van Leer en Mitchell te Vrede hebben de oplossing niet paraat en weten niet meer wat er nodig is om het tij wél te keren bij de Bredase club. "Ik ben verbijsterd, ik weet het niet…, ik weet het echt niet…", aldus van Ajax gehuurde doelman over de nederlaag van afgelopen weekend op bezoek bij FC Groningen (5-2).

Tegenover BN/De Stem blikt het duo terug. "Het ging goed. Van een 1-0-achterstand wordt het 1-2 en ondanks de 3-2 kunnen we nog steeds terugkomen. Maar wat er daarna gebeurt, tja… Dat het niet de afspiegeling van de wedstrijd is, daar geef ik niet zoveel om", stelt keeper Van Leer. "Moedeloos? Misschien wel, we verliezen elke week." En dus is de onrust toegeslagen. "Het is geen vijf voor twaalf meer. Het is één voor twaalf. We verliezen met 5-2 van een directe concurrent. Dat is om te janken."

Collega Te Vrede vond het ook moeilijk om de juiste woorden te kiezen. "Ik heb nooit eerder meegemaakt om zo vaak te verliezen en om iedere week weer met een klote gevoel een nieuwe week in te gaan. Iedereen wil dat NAC in de Eredivisie blijft, dat willen wij ook. Maar ja, wat gaat er mis hè?", vraagt hij zich af. "Blijkbaar hebben andere teams wél het besef wat echt strijden is voor degradatie en dat wij dat niet hebben. Klinkt hard, maar het gat met Emmen is zes punten. Er moet heel wat gebeuren om daar nog bij te komen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen