Den Bosch-coach niet blij ondanks de eerste koppositie in elf jaar

4 december 2018, 09:28

FC Den Bosch staat voor het eerst sinds elf jaar weer eens aan de kop van de Eerste Divisie, toch kon trainer Wil Boessen niet bepaald blij zijn. De oefenmeester vond dat zijn ploeg een uitermate teleurstellend resultaat had bereikt maandagavond op bezoek bij Jong FC Utrecht. Door het extra punt kwam zijn team alleen wel aan kop van de competitie. "Dit was een zwaar teleurstellende wedstrijd van ons", was desondanks het oordeel van de coach.

Tegenover het Brabants Dagblad ging hij in op de moeizame 1-1 remise. "Zeker voor rust hebben we de ondergrens aangetikt en dus mogen we blij zijn dat we hier nog gelijk spelen", vond Bossen, die niet meteen de reden voor het zwakke presteren paraat had. "Ander ritme, omdat we nu op maandag speelden? Andere ondergrond met echt gras in plaats van kunstgras? Ik weet het echt niet."

Dankzij een doelpunt van Rauno Sappinen kreeg Den Bosch een punt en de koppositie, door de nederlagen van Go Ahead Eagles en eerder al Sparta Rotterdam. Boessen: "Laten we maar vasthouden aan die eerste plek en onze ongeslagen reeks van tien duels. Maar dit soort wedstrijden moeten we dus echt niet meer spelen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen