Sinkgraven sprak nog niet met Ajax over aflopend contract

4 december 2018, 07:49

Daley Sinkgraven heeft nog niet met Ajax gesproken over een mogelijke contractverlening. De verdediger annex middenvelder maakte afgelopen weekend na maandenlang blessureleed zijn rentree in het eerste bij de Amsterdammers en bezit ook over een aflopend contract. Anders dan met bijvoorbeeld Lasse Schöne, die zijn optie al gelicht zag worden, werd er met hem nog niet gesproken over een nieuwe verbintenis.

"Daar was het moment ook niet naar", legt Sinkgraven uit tegenover het Algemeen Dagblad. "Natuurlijk is de toekomst belangrijk, maar ik ben alleen maar bezig geweest met dit moment. Na al die tegenslagen is het geweldig om terug te zijn. Nu echt helemaal fit worden." Afgelopen vrijdag liet Erik ten Hag over routinier Klaas-Jan Huntelaar weten dat ze pas in het voorjaar met hem om tafel gaan over zijn toekomst. 

De inmiddels 23-jarige Ajacied, die afgelopen weekend teegen ADO Den Haag zijn rentree op het veld maakte, stond de laatste jaren langs de kant met met twee zware knieblessures, die elkaar in kort tempo opvolgden. Eerder speelde Sinkgraven voor sc Heerenveen, dat hem in 2015 voor zeven miljoen euro van de hand deed aan Ajax.

Lees ook: Sinkgraven twijfelde serieus aan toekomst als voetballer

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen