Gisteren gemist: Modric grijpt Gouden Bal, Keizer wint weer

4 december 2018, 00:30

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op maandag 3 december.

Mbappé klopt Kluivert en legt beslag op talentenprijs

De eerste Kopa Award, een dit jaar in het leven geroepen prijs voor het grootste talent op de Europese velden, is zoals verwacht een prooi geworden voor Kylian Mbappé (19). De Franse aanvaller ontving de prijs maandagavond op het Gouden Bal-gala in Parijs.

Koeman komt met Fenerbahçe niet langs Kasimpasa

Het is Fenerbahçe weer niet gelukt om een competitiewedstrijd te winnen. Erwin Koeman hielp de ploeg midweeks nog naar de volgende ronde van de Europa League, maar is er niet in geslaagd om maandag te stunten tegen Kasimpasa. Het competitieduel eindigde in 2-2.

Jong PSV vermorzelt Go Ahead, Den Bosch koploper

Go Ahead Eagles is maandag afgegaan als een gieter in de Eerste Divisie. De ploeg kon bij winst op Jong PSV aan kop blijven, maar verloor in het stadion van FC Eindhoven met liefst 5-1. FC Den Bosch is daardoor de nieuwe koploper. Die ploeg speelde ondertussen met 1-1 gelijk bij Jong FC Utrecht.

Gouden Bal: Modric doorbreekt hegemonie Ronaldo en Messi

Het prachtige jaar 2018 heeft voor Luka Modric nog extra cachet gekregen. De Kroatische spelmaker van Real Madrid heeft maandag op het Ballon d'Or-gala in Parijs de Gouden Bal in ontvangst genomen. Hij bleef concurrenten Cristiano Ronaldo en Antoine Griezmann ver voor. Lionel Messi werd vijfde.

Milik voorkomt dat Napoli ook bij Atalanta punten verspeelt

Napoli heeft maandag in de slotminuten van het duel met Atalanta Bergamo de drie punten veiliggesteld. De ploeg van Carlo Ancelotti kwam al snel met 0-1 voor, zag de thuisploeg terugkomen maar won alsnog met 1-2

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen