Door Feyenoord bestrafte Summerville gaat door het stof

3 december 2018, 20:31

Crysencio Summerville is maandag zwaar bestraft door Feyenoord voor zijn wangedrag richting ploeggenoot Mats Knoester. Beide jeugdspelers kregen het aan de stok in de kleedkamer, waarna Summerville familie inschakelde om zijn ploeggenoot een lesje te leren. Daar heeft hij behoorlijk spijt van.

De zeventienjarige Feyenoorder is maandag flink gestraft door de club. De aanvaller is tot 1 januari 2019 geschorst en zal daarna voor de rest van het seizoen wordt verhuurd. Ook krijgt hij de maximale geldboete die volgens zijn contract mogelijk is. Daar bovenop komt nog een nader te bepalen taakstraf en zal hij mentale begeleiding krijgen.

Via Instagram laat het talent weten dat hij spijt heeft van het conflict. 'Ik wil mijn oprechte excuses aanbieden voor mijn acties en gedrag na de training van twee weken geleden. Ik wil me verontschuldigen richting Feyenoord en alle mensen die betrokken zijn bij de club, mijn teamgenoten en in het bijzonder wil ik sorry zeggen tegen Mats', schrijft de jeugdspeler.

'Dit had nooit mogen gebeuren en zal nooit meer gebeuren. Uiteraard neem ik mijn verantwoordelijkheid voor mijn acties. Ik zal er voor nu alles aan doen om me als mens en voetballer verder te ontwikkelen.' 

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen