Feyenoord straft misdragende Summerville met vier sancties

3 december 2018, 16:18

Feyenoord treedt hard op tegen Crysencio Summerville. De zeventienjarige speler misdroeg zich twee weken geleden ten opzichte van ploeggenoot Mats Knoester en dat is bij de Rotterdammers compleet in het verkeerde keelgat geschoten. De club legt hem een forse sanctie op.

Summerville kreeg het aan de stok met Jong Feyenoord-verdediger Knoester, waarna een familielid van Summerville het handgemeen in de kleedkamer oploste. Dit leidde tot een schok op Varkenoord en kan volgens de club absoluut niet geaccepteerd worden. Maandag meldt Feyenoord dat Summerville tot 1 januari 2019 geschorst is en daarna voor de rest van het seizoen wordt verhuurd. Ook krijgt hij de maximale geldboete die volgens zijn contract mogelijk is. Daar bovenop komt nog een nader te bepalen taakstraf.

Zelfs daar blijft het niet bij voor de zeventienjarige jeugdinternational. 'Voorts zal de club de speler extra mentale begeleiding geven, om hem niet alleen te straffen maar Summerville ook te helpen', schrijft Feyenoord. 'Summerville heeft inmiddels aangegeven de straf(fen) te accepteren en nogmaals zijn excuses te zullen maken aan Mats Knoester, diens familie en de complete spelersgroep van Feyenoords hoogste jeugdelftal.'

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen