Koeman: "Beide landen maken een geweldige ontwikkeling door"

Koeman: "Beide landen maken een geweldige ontwikkeling door"

3 december 2018 – Ronald Koeman kijkt uit naar het treffen met Engeland in de Nations League. De bondscoach ziet bovendien overeenkomsten tussen Oranje en de Engelse ploeg. Beide landen werden maandag tijdens de loting voor de finaleronde aan elkaar gekoppeld."Nederland tegen Engeland is altijd een geweldige wedstrijd. Wij hebben veel spelers die actief zijn in de Premier League", citeert De Telegraaf Koeman. "Mooi om na de onderlinge oefeninterland in maart nu weer tegen elkaar te spelen."

Engeland was de tegenstander bij het debuut van Koeman als bondscoach van het Nederlands elftal. Sindsdien gaat het beide landen voor de wind. "Beide landen maken een geweldige ontwikkeling door. De Engelse bondscoach Gareth Southgate doet het heel goed, hij past veel jonge spelers in zijn team in. Dat is ook de manier waarop wij denken het te moeten doen met het Nederlands elftal."

De andere halve finale gaat tussen gastland Portugal en Zwitserland. Op woensdag 5 en donderdag 6 juni worden de halve finales gespeeld, op zondag 9 juni vindt de strijd om de derde plaats als ook de finale

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. maandag 22 juli 2019

  2. zondag 21 juli 2019