Nijland: "Robben als voetballer van Groningen zou het ultieme zijn"

3 december 2018, 15:40

FC Groningen ontvangt Arjen Robben met open armen, mocht hij kiezen voor een terugkeer bij de club waar het voor hem allemaal begon. Hans Nijland ziet het maar al te graag gebeuren. "Wij Groningers zijn ook nuchter. Je moet je afvragen hoe realistisch het is", aldus de directeur van Groningen.

Robben vertrekt na dit seizoen bij Bayern München. De komende tijd gebruikt de geboren Groningen om te bepalen wat hij daarna gaat doen. Op China en de zandbak na, houdt Robben alle opties open. "Het zou voor ons een droom zijn als hij ooit nog iets voor onze club kon doen", zegt Nijland tegen het [a,https://www.ad.nl/nederlands-voetbal/robben-terug-naar-fc-groningen-je-moet-je-plaats-kennen~a5292624/,_blank,Algemeen Dagblad]. "Robben als actief voetballer van FC Groningen zou helemaal het ultieme zijn."

Nijland sprak al eens met Robben over een rol bij Groningen na zijn profcarrière. "Hij zou een enorme meerwaarde zijn die je als club paar stappen verder help. Wat hij ook zou doen. Op het veld, in de marketing, als jeugdtrainer of in de scouting, bedenk het maar. Hij is altijd welkom bij FC Groningen", vervolgt de bestuurder. "Of ik hem al benaderd heb? Nee, natuurlijk niet. Je moet je plaats kennen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen