Spoorboekje: kan Manchester City de zegereeks vervolgen?

4 december 2018, 07:00   Bijgewerkt: 3 december 2018, 23:34

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op dinsdag 4 december.

Wedstrijden

Amiens - AS Monaco (19.00 uur)

Als Thierry Henry met AS Monaco niet nóg dieper in degradatieproblemen wil komen, moet er dinsdagavond gewonnen worden van directe concurrent Amiens. Die ploeg staat drie punten boven de Monegasken, maar lopen bij een zege uit. Kan de Franse oefenmeester, die nog maar één duel won van de eerste negen, een stapje naar boven maken en winnen op bezoek bij Amiens?

AA Gent - Beerschot Wilrijk (20.45 uur)

Stijn Vreven maakt furore in de tweede divisie in België. Met zijn ploeg staat hij op de derde plaats, maar dinsdagavond mag hij zich verheugen op een heerlijk bekeravondje. In de vorige ronde schakelde Vreven met zijn elftal - ondanks een rode karat voor Denis Prychynenko - Cercle Brugge uit. Volgt er op bezoek bij Gent een nieuwe stunt?

Watford - Manchester City (21.00 uur)

Liverpool en Manchester City gaan bijna hand-in-hand aan kop in de Premier League. Beide ploegen verloren nog niet en kunnen elkaar maar weinig toegeven. Daardoor mag de ploeg van Pep Guardiola op bezoek bij Watford, die in het begin van de competitie ook nog een tijdje bovenaan stond, geen puntverlies lijden. Al zal de ploeg ook geen schade op willen lopen met het treffen met Chelsea in het achterhoofd. 

Voetbal op tv

20.45 uur: AA Gent - Beerschot Wilrijk, Canvas, live verslag van het duel in de Belgische Beker

21.00 uur: Watford - Manchester City, Ziggo Sport, live verslag van het duel in de Premier League 

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen