Rosheuvel steunt Van der Gaag: "Worden tot in punten voorbereid"

Rosheuvel steunt Van der Gaag: "Worden tot in punten voorbereid"

Op wie zet jij in vanavond? Open een account bij Bet365 en ontvang tot 100 euro bonus.
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

3 december 2018 – NAC Breda verkeert momenteel in een crisis: de ploeg van Mitchell van der Gaag ging zondagmiddag bij concurrent FC Groningen opnieuw onderuit, ondanks dat het twee keer scoorde. "We verliezen met 5-2, maar we zijn helemaal niet weggespeeld. Twee goals in een uitwedstrijd, dan moet je in het slechtste geval een punt meenemen", vond Mikhail Rosheuvel.

Tegenover BN/De Stem ging de aanvaller in op de situatie van NAC Breda, dat ondanks het 5-3-2-systeem liefst vijf tegengoals kreeg. "Maar we doen het als ploeg. Als wij scoren, dan zijn de verdedigers ook blij. Als we veel tegendoelpunten krijgen, moeten wij als aanvallers meehelpen om dat te veranderen", vond de voorhoedespeler, die trefzeker was en een assist gaf.

Aan de technische staf ligt het volgens Rosheuvel zéker niet. "We worden tot in de puntjes voorbereid op elke wedstrijd. Maar als je zo makkelijk de goals tegen krijgt, wordt het ook moeilijker om jezelf telkens weer op te laden. En veel andere ploegen in het rechterrijtje pakken wel punten. Het gat mag niet groter worden tot aan de winterstop."

gerelateerd