Zeefuik blinkt uit: "Ach, voor mijn gevoel ging het gewoon oké"

3 december 2018, 09:21

Deyovaisio Zeefuik kreeg zondag de complimenten voor zijn optreden tegen NAC Breda (5-2). Zelf blijft de verdediger van FC Groningen, die ook scoorde, bescheiden over zijn spel. "Ongelooflijk lekker? Ach, voor mijn gevoel ging het gewoon oké, weet je", aldus Zeefuik.

"In de eerste helft had ik nog iets moeite om op te komen en toen kwamen de ballen ook nog niet zo lekker voor, maar in de tweede helft kon ik mijn rol opeisen en werd het alsnog een mooie en belangrijke wedstrijd voor mij, voor het publiek en voor de hele club", zegt hij in het Dagblad van het Noorden.

Zeefuik had zo een belangrijk aandeel in de derde zege op rij. Richting de kerst wil de oud-Ajacied het dubbele erbij. De Trots van het Noorden speelt nog tegen VVV-Venlo, FC Emmen en Fortuna Sittard. "Dan gaan we op een lekkere manier het jaar uit. Het zit nu gewoon goed bij ons, dat zie je terug. We hebben de juiste oplossing gevonden, maar het zijn ook de kleine dingetjes. Het beter aansluiten van de laatste lijn, de linies dichter op elkaar. Allemaal factoren die maken dat het beter draait."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen