Robben neemt ook helemaal stoppen mee in zijn overwegingen

2 december 2018, 18:37

Arjen Robben vertrekt na dit seizoen bij Bayern München, maar wat gaat hij daarna doen? Ook helemaal stoppen is een optie voor de 34-jarige aanvaller. Robben staat, zoals hij het zelf omschrijft, voor de moeilijkste beslissing van zijn carrière. "Ik heb geen haast, maar zal ook niet tot het laatst wachten", aldus de 96-voudig international.

"Er gaat best veel door mijn hoofd", zegt Robben, die zondag aankondigde te vertrekken bij Bayern, tegen [a,https://nos.nl/artikel/2261781-robben-wikt-en-weegt-helemaal-stoppen-kan-ook.html,_blank,Langs De Lijn]. "Ik merk ook dat het er thuis vaak over gaat en ik merk ook dat het heel moeilijk is. Allemaal afwegingen. Stoppen is definitief. Alle opties zijn nog open. Ik zou het eerlijk zeggen als ik het al wist. Bij niet-stoppen moet ik honderd procent zeker de juiste keuze maken. Dan moet het echt iets zijn waar ik vol voor wil gaan en zoveel plezier uit kan halen. Mijn vrouw en kinderen moeten het ook naar de zin hebben. Mijn gezin staat altijd op één."

Een mogelijkheid is terugkeren naar de Eredivisie. Robben weet dat hij dan onder het vergrootglas komt te liggen. "Ik kan alleen maar verliezen. Als je goed speelt, is het normaal en als het minder gaat, kan ik het niet meer. Daar moet ik me dan op instellen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen