Atlético Madrid laat punten liggen in titelstrijd van Spanje

2 december 2018, 18:14   Bijgewerkt: 2 december 2018, 23:13

Atlético Madrid heeft punten gemorst in de Spaanse titelstrijd. De ploeg van Diego Simeone haalde op de valreep een punt uit de uitwedstrijd tegen Girona: 1-1. Atlético zal moeten afwachten of FC Barcelona en Sevilla profiteren van het puntenverlies. Beide ploegen komen zondagavond nog in actie.

De problemen voor Atlético Madrid ontstonden op slag van rust. Doelman Jan Oblak vloerde Christian Stuani in de zestien en veroorzaakte een strafschop. Wel nadat de VAR zich ermee bemoeide. Oblak kwam bovendien goed weg, omdat de scheidsrechter de rode kaart op zak hield. Op de penalty, die Stuani zelf nam, had de Sloveen geen antwoord.

Pas in de slotfase herstelde Atleti de opgelopen schade. De gasten voerden een perfecte corner uit, waarbij Angel Correa een goede pass verstuurde op Diego Costa. De spits nam aan en werd bij het afronden geholpen door Jonas Ramalho, die zijn eigen keeper passeerde. Er waren voor beide clubs vervolgens mogelijkheden op de winnende treffer, maar die viel niet.

Na dertien wedstrijden staat Atlético op 25 punten, evenveel als Barcelona. Maar Barça speelt vanavond tegen Villarreal. Het verschil met Sevilla is één punt. De koploper komt om 20.45 uur in actie tegen Deportivo Alaves.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen