Sinkgraven maakt rentree: "Het heeft heel lang geduurd"

2 december 2018, 15:43

Daley Sinkgraven is dolblij dat hij zondag tegen ADO Den Haag zijn rentree heeft gemaakt bij Ajax. Door blessureleed stond de verdediger annex middenvelder ruim een jaar aan de kant. Tien minuten voor tijd werd Sinkgraven binnen de lijnen gebracht voor Zakaria Labyad. "Het is een heel lange tijd geweest", zegt de linkspoot.

"Ik heb een paar tegengeslagen gehad, dus het heeft heel lang geduurd. Ik ben blij dat ik vandaag weer wat minuutjes heb gemaakt", reageert Sinkgraven tegen FOX Sports. Door een slepende blessure moest de oud-speler van sc Heerenveen vaak in zijn eentje revalideren. "Ik heb me niet eenzaam gevoeld, maar alleen trainen was wel lastig. Ik train altijd met een groep, maar nu moest ik het zelf doen. Dat was wel even wennen."

Sinkgraven is te oud voor Jong Ajax en kan dus alleen speelminuten in de hoofdmacht maken. "En met het drukke programma dat we hebben kunnen ze ook niet zomaar even een oefenwedstrijdje regelen. Dus het moet zo: invallen, minuten maken en kijken hoe het gaat. En hopelijk na de winterstop vanaf het begin weer een wedstrijd spelen."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen