Löw voorziet geen moeilijkheden voor Duitsland en Oranje

2 december 2018, 14:34

Hoewel Duitsland en Nederland elkaar in de komende EK-kwalificatiecampagne zullen treffen, denkt Joachim Löw dat de landen niet slecht hebben geloot. Noord-Ierland, Estland en Wit-Rusland completeren de groep in het kwalificatietoernooi. Löw denkt dat zowel Duitsland als Oranje zich zal plaatsen voor het EK in 2020.

"Ik denk dat Nederland en Duitsland favoriet zijn in de poule. Normaal gesproken moeten we allebei doorkomen", reageert Löw op de loting in gesprek met FOX Sports. "We hebben respect, maar zijn niet bang. Nederland kent ons goed, wij kennen Nederland goed. In korte tijd hebben we twee keer tegen elkaar gespeeld."

Löw staat niet versteld dat Duitsland en Oranje elkaar weer treffen. "In mijn tijd als bondscoach ben ik bij veertien lotingen geweest. Ik ben ontspannen en neem het zoals het komt. Tegen Frankrijk, Spanje of Engeland hadden we ook een zware tegenstander gehad. Dat was niet te vermijden omdat we in de tweede pot zaten."

Ondanks dat Duitsland in twee Nations League-wedstrijden maar één punt veroverde tegen Oranje, kijkt Löw met een goed gevoel terug aan de ontmoetingen. "De wedstrijden in de Nations League waren super voor ons, zowel tegen Frankrijk als Nederland, In Amsterdam was er een goede stemming en in Gelsenkirchen ook. Ik vond het wedstrijden op een zeer hoog niveau."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen