AC Milan slaat aanval Parma af en nestelt zich in subtop

2 december 2018, 14:20

AC Milan heeft zich steviger in de Italiaanse subtop genesteld. De Rossoneri sloegen zondagmiddag de aanval van Parma af: 2-1. Milan staat voorlopig vierde in de Serie A. Maar Lazio speelt zondagavond nog tegen hekkensluiter Chievo en kan Milan weer voorbij.

In het eigen San Siro beleefde Milan geen eenvoudige middag. Kort na rust was het alarmfase rood voor de thuisploeg nadat Roberto Inglese de score opende voor Parma. Een nederlaag voor Milan zou betekenen dat de promovendus langszij zou komen. Net als afgelopen donderdag in de Europa League tegen Dudelange stelde Milan na een achterstand orde op zaken.

Patrick Cutrone (op archiefbeeld) schoot met een volley de snelle gelijkmaker binnen en hielp Franck Kessie Milan in de 71ste aan de voorsprong. Hij scoorde uit een penalty, die de gastheren op advies van de VAR kregen. Wat volgde was een slotfase met grote kansen voor beide ploegen. Kessie had het duel moeten beslissen, maar Milan kwam ook weg bij een kans van Alberto Grassi op de gelijkmaker.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen