Van Persie begint op de bank, PSV met verwachte elf

2 december 2018, 13:30   Bijgewerkt: 2 december 2018, 14:12

Feyenoord begint zondagmiddag in De Kuip zonder Robin van Persie in de basis aan het topduel met PSV. De ervaren aanvaller, die de voorbije weken kampte met een spierblessure, neemt wel plaats op de bank. PSV begint met de verwachte elf aan de Eredivisie-kraker.

Jens Toornstra neemt - net zoals tegen FC Groningen (1-0) - de plek in van Van Persie. Sam Larsson start op de linksbuitenpositie, de van een schorsing teruggekeerde Jerry St. Juste heeft zijn basisplaats als rechtsback terug en Sven van Beek is de vervanger van de geblesseerde Eric Botteghin. Op de linksbackpositie krijgt Tyrell Malacia de voorkeur boven Calvin Verdonk.

PSV speelt al bijna het hele seizoen in dezelfde samenstelling en trainer Mark van Bommel heeft weinig reden om wat aan zijn opstelling te veranderen. De Eindhovenaren lieten dit seizoen nog geen punten liggen en kunnen in Rotterdam voor de veertiende keer dit seizoen winnen.

De opstellingen

Feyenoord: Bijlow; St. Juste, Van Beek, Van der Heijden, Malacia; Clasie, Vilhena; Berghuis, Toornstra, Larsson; Jørgensen

PSV: Zoet; Dumfries, Schwaab, Viergever, Angeliño; Rosario, Pereiro, Hendrix; Lozano, Luuk de Jong, Bergwijn

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen