Jurjus denkt dat De Graafschap nu staat waar het hoort te staan

2 december 2018, 12:50

De Graafschap heeft het heel zwaar in de Eredivisie, maar Hidde Jurjus houdt de moed erin. De Superboeren gingen zaterdag voor eigen publiek tegen PEC Zwolle (0-2) voor de vierde keer op rij onderuit. De Graafschap is de nummer zeventien van de competitie en kan zondag ingehaald wordend door hekkensluiter NAC Breda.

"Zolang er nog andere ploegen bij ons in de buurt staan, is er niet zoveel aan de hand", zegt Jurjus in gesprek met Omroep Gelderland. "Wijzelf hadden niet verwacht dat het veel anders zou zijn dan dit. Het komt niet vanzelf, want deze wedstrijd wilden we heel graag gas geven en winnen. Maar dat zat er absoluut niet in. Uiteindelijk staan we waren we horen te staan en moeten we verder."

Jurjus zag er niet helemaal goed uit bij het openingsdoelpunt van PEC Zwolle. Een vrije trap van Clint Leemans werd door niemand aangeraakt en vloog erin. "Misschien moet ik iets vooruit, maar helaas. Een vervelende avond. We gingen er met goede bedoelingen in, maar het wordt heel moeilijk door die vroege goal en die rode kaart. Je hoopt er een beetje druk op te krijgen, maar dat was te weinig om te scoren met tien man."

Lees ookDe Jong vond dat Nieuwpoort een 'domme rode kaart' pakte

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen