Olde Riekerink: "Als team hebben we ons goed gerevancheerd"

2 december 2018, 09:38   Bijgewerkt: 2 december 2018, 09:45

Jan Olde Riekerink spreekt van een goede teamprestatie na de overwinning van sc Heerenveen op Fortuna Sittard. Na drie speelrondes zonder zege boekten de Friezen zaterdagavond weer een overwinning. Door doelpunten van Daniel Høegh, Arber Zeneli en Pelle van Amersfoort werden de Limburgers met 3-1 verslagen.

"Vanaf het begin hebben we aangetoond dat het team sterk is en dat we veel vertrouwen hebben, ondanks dat we een mindere periode hebben gehad", vertelt Olde Riekerink tegenover de NOS. "Als team hebben we ons goed gerevancheerd voor de mindere wedstrijden waarin we als elftal er niet waren, zeker Groningen-uit."

In gesprek met Omrop Fryslân zegt de coach blij te zijn voor de supporters, die voor de eerste keer dit seizoen hun team zagen winnen in het Abe Lenstra Stadion. "Dit team heeft elke week wel de drive om te presteren. We verdedigden nu iets anders dan de andere wedstrijden."

Buitenspelgoal

Aan het derde Friese doelpunt hing een luchtje van buitenspel. Fortuna Sittard-trainer René Eijer verweet de VAR niet te hebben ingegrepen. Olde Riekerink wil weinig kwijt over het moment. "Ik ben niet de VAR van de VAR. Maar goed, hij telt toch?"

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen