Gisteren gemist: Linssen schlemiel, kommer en kwel bij Monaco

2 december 2018, 00:30   Bijgewerkt: 1 december 2018, 23:46

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op zaterdag 1 december.

Bryan Linssen van held naar schlemiel bij gelijkspel Vitesse

Vitesse en FC Emmen hebben de punten in een gezapig duel in Arnhem gedeeld: 1-1. De thuisploeg kwam na ruim een half uur spelen op voorsprong door Bryan Linssen. Na rust zorgde Cavlan ervoor dat zijn ploeg een punt, het maximaal haalbare, uit Arnhem meenam. Vlak voor tijd miste Linssen nog een strafschop namens de thuisploeg.

Heerenveen pakt eerste thuiszege ten koste van Fortuna Sittard

SC Heerenveen heeft zaterdagavond dan eindelijk de eerste thuiszege van het seizoen weten te pakken. In een bij vlagen moeizame maar spannende wedstrijd zaten de Friezen al kort na rust op rozen door treffers van Daniel Høegh en Arber Zeneli, maar bracht Fortuna met een snelle tegentreffer van Lazaros Lamprou het toch al broze zelfvertrouwen van Heerenveen aan het wankelen. Een hardwerkende Zeneli nam zijn ploeg vervolgens bij de hand en stelde Pelle van Amersfoort in staat de wedstrijd tien minuten voor tijd in het slot te gooien: 3-1.

Real Madrid tankt vertrouwen met thuiszege op Valencia

Zonder sprankelend te voetballen, heeft Real Madrid in eigen huis Valencia met 2-0 verslagen. De Koninklijke werd al vroeg in het zadel geholpen door een eigen doelpunt en liep in de slotfase via Lucás Vázquez uit naar een iets ruimere zege op een matig Valencia.

Weer klap Monaco: ploeg van Henry verliest in slotfase

Het blijft armoe troef bij AS Monaco. De ploeg van Thierry Henry verkeert in de onderste regionen van de Ligue 1 en ook in eigen huis bleek Montpellier te sterk. In de slotfase werd een voorsprong weggegeven en pakte de gasten de drie punten: 1-2.

Gehavende Kuipers mist Heracles - VVV; Kamphuis naar Almelo

Scheidsrechter Björn Kuipers moet de komende tijd geblesseerd toekijken. De Nederlandse arbiter staat voorlopig aan de kant met een blessure en mist daardoor het duel van zondag tussen Heracles Almelo en VVV-Venlo.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen